Arkadaşlar İnternet Üzerinden Başvuru Yaparken Öğrenim Durumu Kısmında Takıldım. Geçen Sene 2008 de Açıköğretime 4 yıllık işletme bölümüe Kayıt Yaptırdım Ancak 2.Taksit Harcını Yatırmadım ---> Kayıt Durumumun Ne Olduğunu Bilmiyorum Ama Diyelimki Kayıtlı Gözüküyorum ki galiba hemen silmiyolar kaydı---> O Zaman Bir Yüksek Öğretim Kurumuna Kayıtlıyım Seçeneğini mi İşaretleyeceğim (YOKSA AÇIKÖĞRETİMDE OKUYUNCA YÜKSEKÖĞRETİME KAYITLIYIM SEÇENEĞİNİ İŞARETLEMEYECEKMİYİZ ?)

2008 Anadolu Meslek Lisesi (Bilgisayar) Mezunuyum. Bu yıl sınavsız geçişle iki yıllık kendi bölümüm olan bilgisayar programlama bölümüne girmek istiyorum benim yapmam gereken nedir. 2008 Mezunuyum ve Mezuniyet bilgilerimde herhangi bir değişiklik yok. (Öğrenim Bilgilerinde Değişiklik Olmayan Adaylar İnternetten Başvurabilir Derken - Lise Bilgilerinden Bahsediyor Diye Düşündüm Ama Birde Aöf e Kayıtlı Olduğum İçin Öğrenim Bilgilerim de mi Değişiklik Var Sayılıyor Yoksa ? İNTERNETTEN BAŞVURU YAPABİLİRMİYİM ARKADAŞLAR BU DURUMDA ??? ).


Not: İnternetten Başvuramayan Adaylar İnternetten Aday İşlemleri Bölümünde 2009 ÖSYS Yİ SEÇEBİLİYORLARMI , Yani Demek İstediğim İnternetten Başvuramayanlar İçin İnternette Onlar İçin Siz Başvuramazsınız Uyarısı Varmı ? Çünkü Ben 2009 ÖSS Parasını Yatırdım Ve İnternetten Girdim İşte 2009 ÖSYS Yi Seçtim Ve Herhangi Bir Sorun Yok Yapılıyor Gibi Ama İşte Bu Bölüme Herkes Girebiliyorsa O Zaman Sorun Çıkar , Yok Sadece İnternetten Başvurma Statüsüne Uyanlar Girebiliyor İse O Zaman Demekki Ben İNTERNETTEN YAPABİLİRİM DEMEKTİR ) ? )