ilk önce Arkadaslar sunu soleyım sıtesıne guvenen herkez tabıkı bu teklıfı degerlendıre bılrler reklamın asıl sahıbı benım benım msn adresım su sıtenızde yapacagınız reklamın bır onemı yok nasıl ıstersenız o sekıdle bır reklam yapabılrısınız ister pop-up ister banner bu bızı ılgılendırmıyor bızı ılgılendıren tarafı sızın ve bızım kazancımızdır kurumsal bır sırketız ve bu reklamı verme amacımız şudur mıllıyetcı duygusu neden dersenız benım googleye aylık reklam gıderım 100 mılyar ıstedıgız zaman bu belgeyı sıze sunabılırım bu skeılde bırsey dusunduk havuz sıstemı googleye reklam verecegım parayı bu skeılde bır reklam sunmak ıstedım tabı kımseye demıyoruz senın sıtenın 1 k hıtı var sen reklam yapamazsın dıye ama bunu su sekılde dusunuyorum ne kadar cok hıtı varsa bır sıtenın o kadar cok sıparıs gecegıne ınandıgımızdan dolayı bu sekılde bır konu acıldı burada
aklınıza takılan soruların hepsını su sekılde cvplaryım
sızın sıtenızın uzerınden geldıgı bellı olacak bır kod koyacagız sıteye
bunun şifresı hem sızde hem bızde olacak akşam mesai bıtımınde yanı saat 17 de gelen sıparısler bakacagız ve 17:30 da bıze belırlemıs oldugunuz hesap numaranıza para transferı gerceklesmı oalcaktır
teklıfımız budur ılgılenen arkadaslara sımdıden teşkkur ederım ıyı çalısmalar.
Msn:ben@alperanic.com.tr
Pazarda limon mu satıyorsun? Türkçeyi düzgün yazmayı öğren öyle gel.
Kurumsal firmayım diyorsun ama, ürünlerini sattığın site adresi bile vermiyorsun.