Arkadaşlar Hitsiz oyun sitemi 4 aylığına kiralamak istiyorum.
Kiralama sebebim
*Siteyle ilgilenemeyişim.
*oyun siteleri hakkında acemı ve çok bişey bilmediğimi geçte olsa farkedişim.
*Boş durana kadar ihtiyacı olan birisi kullansın.
*Yeni bir işe başlayışım.(web le alakalı değil: ) )
*Ağırlaşan okul derslerim.

Detaylar:
*Site de Lugesoft'un oyun scripti kuruludur.
*Site ye zamanında 200 lira verdim ve site domaine lisanslidır.
*Sitede oyunlar1 botu vardır.İstediğiniz kadar oyun çekebilirsiniz.
*Script benden, Domain benden , Reseller(bayi-1) benden.
*Resellerde kendi blogumu kullanacagım için onu ben öderim.Ama siteyi yükseltirde yeni resellere ihtiyaç duyarsanız alan arkadaştan onu karşılamasını isterim.
*Admin paneli ve cpanel şifrelerini anlaştığımız arkadaşa veririm.

Sizden istediğim ise siteyi 4 ay boyunca yani yaza kadar işletmeniz gelirleri de size ait.Bir nevi editör Artı olarak gelirlerde size ait olacak. Mart, Nisan, Mayıs, Haziran(yaklaşık 4 ay) sitenin eti sizin kemiği benim. Haziranın son haftası siteyi alırım. Kendinizi ona göre ayarlarsınız.
Oyun sitesi olan ve bu sektörü bilen ve ref veren arkadaşlar, ile i-trader puanları değerlendirilecektir.
Arkadaşlar Kiralama dedim ama sizden hiçbir ücret talep etmiyorum. Sadece kaliteli bir script ve boş durmasını istemiyorum. Çünkü şuanda site benim için tamamen ölü yatırım olmuş durumda ve bu gidişle bir 4 ay daha öyle kalacak eminimki bu kriz döneminde buna ihtiyacı olan arkadaşlarımız vardır. Siteyi çalıştırsın gelirini alsın.Bundan daha fazlasını sunamam.
Zaman ayırdığınız için, olumlu olumsuz yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

05 Mart akşamına kadar tekliflere açığım.06 mart cuma günü(mübarek gün ) akşamı şifreleri arkadaşa aktarırım...