Makale ve paylaştığınız bilgiler için teşekkürler, bir siteme kurdum fakar biraz araştırmama ve sitedede uğraşmama rağmen şu noktayı kavrayamadım bilgisi olana arkadaşlar paylaşırsa çok sevinirim.

Yapmak istediğim örneğin bir html saat kodunu sitemde sağ sütunda göstermek menü açıyorum fakar bu menünün altına yani içeriğine html saat kodunu yerleştiremiyorum, eklemek istediğim bölümler seçeneğinden yeni bölüm açarken tüm seçeneklere baktım ama kod girebileceğim bir seçenek bulamadım.

örneğin html kodları veya kendi reklam kod ve bannerlerimi sağda veya solda bir menünün içeriğinde altında nasıl göstere bilirim, doğru başlık pek olmasada konu sahibi arkadaş dan özür dileyerek dile getirmek istedim fazla fırsat bulamıyorum nete girmek için bu nedenle şuan dile getirebildim, konuyu takip edeceğim yardımcı olursanız çok sevinirim.

-Ayrıca reklam bileşeninde reklamları düzenledim fakar bu reklamları sitemde site modülleri kısmında aktif etmiş olmama rağmen sitemde görünmüyor yine bu reklam bileşenindeki reklamların görünmesini sitemde nasıl sağlarım.

Tekrar bilgi için teşekkürler, PDF leri kapattım nedeniyse bende googlede sitemi incelerken html olarak aç seçeneği çıkması ve pdf linki olduğundan tıklayınca dosya olarak indirmeye kalkması rahatsız etti, nasıl kapatılacağından bahseden arkadaşa çok teşekkür ederim.