Herkese merhaba!
Ben İsmail Esad Aslan.
"Aslan Bilişim & İnternet Hizmetleri" adıyla 29 Ocak 2009 tarihinde hosting ve reseller satışları ile faaliyete başladık. Aslında konuyu o gün açmak isterdim, fakat çok tepki çekmek istemedim, sitemiz hazır bir template idi, ve reel gözüken birşey yok gibiydi, insanlar bizden şüphelenebilirdi.
Fakat şu anki müşterilerimiz, bize inandı, güvendi, ve bizimle çalışmaya karar verdi. Ve şu anda onların da sayesinde daha iyi durumdayız.
AWBS sistemimiz alındı, referanslarımız arttı, hizmetimizi nisbeten ispatlamış olduk. Çok şükür 32 günlük süreci alnımızın akıyla, hiçbir şikayet almadan,
sunucumuzda hiçbir kesinti yaşamadan tamamladık. Ve bu konuyu açmaya karar verdik.
Şu anda satış elemanımız Kemal GÜRLER ve ben, Esad ASLAN 2 kişi çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.
Bize güvenenlere teşekkürler, güvenmeyip, eleştirenlere de teşekkürler, bizim gelişmemize katkıda bulundular..
Yer sağlayıcı faaliyet belgemiz için başvuru formu ve dilekçesini 2 hafta kadar önce yolladık, cevap bekliyoruz.
Şirket olma yoluna daha girmedik, şartların tam olarak oturmasını beklemekteyiz..
Yeniden herkese teşekkürler.. Hepinizin sayesinde biraz daha geliştik, gelişeceğiz.
İletişim MSN e-mail adreslerimiz:
esad@aslanbilisim.net kemal@aslanbilisim.net
Web sitemiz:
website title tag