Hagiwhat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ibil konuyu açtığın dakika msnden bişey demiştim sana.. Sakla kendine şu doğrularını..

Grikurt sen stand up falan yap harcanma buralarda Neyse neydi konu hah

Her proje tutar ama once inşaatın temelini oluşturmanız gerekir. Yani domainin altyapısından kastımız.. Sonra konuyu buluruz mesela bir dizi sitesi açacaksınız, domainin altyapısından kastım : Hangi konuyu açarsam açayım 1.sayfada indekslenmeli mantığıdır. Bakın bu mantık domain yeni bile olsa işler. 1 haftalık legal paylaşım sitesi 30k vuruyorsa doğru yoldasınızdır. 30k yı ornek verdim, bazıları ''hadi ordan sende ***** sitemle 50k vurdum.'' demiş olabilir.Sana yanlış yoldasın demedikki arkadaşım

millet ne arıyor diye bakacaksınız. Mesela google/trends.. dün baktığımda LoLo Jones en çok aranan kelime olmuş mesela. Atlet 1. gelmiş millet dalmış google'a LoLo Jones'i aramış. Bunları koymalısınız mesela. Trends mükemmel bir cevher bizim için.. Teknoloji blogum yada hayattan haberler (lifestyle news) sitem olsaydı bu yolla epeyce hit sağlayacığma inanıyorum.. ama gerek yokki zaten doğru yoldayız.. Bir ikincisi ibilin dediği gibi sitenizde üyeymiş gibi çalışacaksınız. Buna sonuna kadar katılıyorum. Temiz ve sağlam altyapılı domain ile her proje tutar, yeterki üşenmeyin. Tonla proje var milletin aklında forum kurayım, portal kurayım, ben merve sevi hayranıyım; hemen cumburlop fan sitesini açayım demek güzel bişey ama ne kadar tutar yada tutmaz bu tartışılır. Temeli sağlam olmayan inşaat çökmeye mahkumdur. Veli göçer olmaktan vazgeçmek lazım.

Kıssadan hisse özetlersek;

Projemizi yapmak için bulunan proje konusu seçildikten sonraki aşama olan ve benim çok üstünde durduğum domainin alt yapısını oluşturma safhası çok önemli. Siz ne konusu açarsanız açın sitenizde ilk sayfada o konu çıkar emin olun..

Webloader Serkay'ın dediğine göre sıfır domainle dakkada 20k hit çekerim. Adam zaten black hat seo'yu ezberlemiş, ne desek boş ona

biz legal olucaz kardeşim adultla madultla işimiz yok diyorsanız, fazla abartmadan sitenizi toplistlere ekleyin. Hitli sitelerde linkinizi ön plana çıkartın, Link satın alın.. ama abartmayın ki google dostu site oldugunuzu google anlasın ve istediğiniz mevkii'ye çıkarsın sizi ve sitenizi.. sonra zaten gerisi gelecektir.

Saygılar.. Hagiwhat..
Teşekkürler, güzel yazı.