polyanna buralara uğramış.işçiyi kanının som damlasına kadar çalıştır 3 kuruşa sonra listeye gir..allah aşkına şu olaya tekrar bakın diyorum.zengin var diye seviniyorsunuz eşitlik aklınızın ucundan bile geçmiyor.kimi neye emanet etti acaba giden heralde sızlardı kemikleri
Hangi eşitlikten bahsediyorsunuz anlıyamıyorum. O 100 kişiden biriyle benim,senin eşit olmam imkansız.
Bu devirde 3 kuruşa bu adamlar işçi çalıştırmıyor. Aylık 500-600ytl maaş ile ufak işletmeler çalıştırıyor. Ufak işletmeler sigorta yapmıyor. Bu adamların öyle bir secenegi yok herkes sigortalı ve maaslar bellidir.
Şuan türkiyede koç,sabancı,doğuş,zorlu holding v.s gibi şirketlerde işe girmek ne kadar güzel birşey farkında değilmisin ? Oraya girdiğinde en azından bu kriz çıkmadan önce yüz kızartıcı bir iş yapmadığın sürece işten çıkarılmıyordun. Hala da bu listedekilerden bazıları çıkartmıyor. Yani temizlikci olarak bile girsen gelecegini bir nevi garanti altına alıyorsun.
Herkesin eşit maaş aldığı eşit olduğu bir dünya insanın yaratılışından itibaren olmadı olması da hayal zaten. Burdan tek temmenimiz siz veya başkası patron olursa işçinin maaşını yüksek verin,sigortasını en yüksek yatırın,kesinlikle kovmayın,fazla çalıştırmayın. Bakalım işiniz ne kadar yürüyecek veya böyle patron olunurmu görebilecekmisiniz.