domain pazarına hiç girme kolay iş değil yapıcaklarımı söyleyim sana benim aklımdakiler öncelikle internet dünyasını elinde tutabilmek cok kolaydır calısmasını bildikden sonra aklıma gelen tüm sektörlere girmeyi düşünüyorum sanal ortamda her sektör adına saglam akılda kalır domain domain kayıt devam ediyor sonrası eğlenceye düşkün insanlarız bir cogumuz eğlencelik kelimeler hakkında domainler tabi bu domainlerde aklında kalır ve hos olmalı kalmıştır daha domainler bitmiş değil her türlü insana hitab etmeliyim bunun cabası içindeyim bende 15 yılımı verdim bu aleme bir cok domainim gitti elimden bir cogunuda boşladık benim düşüncelerim bunlar kısa domainler değil de işe yarayan işler yapmayı düşünüyorum. internet farklı bir alem dünyanın içinde dünya gibi ve günümüz ve geçmişteki dünyada her millet en iyi en tepede olma yarışında bu dünyadada ben olmak istiyorum bir anda olucak seyler değil sebep(maddi güç) bazen bir mynet bir superonline belki hedeflerine ulasmıslar belkide basındalar bilemiyorum ama ufak hedeflerdeler daha ilerisine yetisemiyorlar mı veya maddi gücmü engelliyor onları bilemem yalnız Türkler bu durumda olmamalı diye düşünüyorum dünyada cok mesur bir sitemiz yok bir değil herseyde ön planda olmalyız bunun mücadelesi içindeyim ben. bu anlattıklarımdan insallah birsey alırsın. birilerinin birseyler yapması lazım ve birlik beraberlik denildiğinde Türkler akla gelirken tarihde simdi ise bu kavramdan cok cok uzaklardayız ve yabancılasıyoruz gün geçtikce