Gizliilimler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google Analitics Sonuçları:

Hemen Çıkma Oranı: %50.06 (Eskiden %57-%60'tı.)
Sitede Geçirilen Ortalama Süre: 00:07:17 (Eskiden 00:05:00'dı)
Yeni Ziyaret Yüzdesi: %68.40

Yani aksine hemen çıkma oranı düşmüş, sitede geçirilen ortalama süre 2 dakika artmış. Yani eskiden bu oranlar daha kötüyken hit yüksekti. Şimdi bu oranlar iyi ama hit düşük Ama eskiden günde en az 5-10 sayfa orjinal içerik yazardım; şimdi pek sayfa eklemiyorum. Sanırım sebep bu da olabilir... Açıklamaların için çok teşekkür ederim...
Tabikide istisnalar olacaktır. Reklamları koyduğunuz günde hitiniz azalacak diye birşey yok. Asıl ispatlanamayacak olan şey ziyaretçinin reklamları sevmesidir. Her sonuçta bütün yolar yine hit azalmasına düşüyor. Ve ceza alımını gerektiriyor.

PiEycPi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benimde paşam bir sitem 15k dan 500 tekil hite düştü ama info ve index sayısı duruyor nedendir.?anlamış değilim.
bu konuda sizin fikriniz nedir acaba ?
500 tekil ile sabit ilerliyorsa veya azalmalar artıyor ise yavaş yavaş sandboxa giriyorsunuzdur. Tabiki bir anda olan birşey değil. Dalgalanma demek isterdim fakat aşırı hit düşüşü var. İyice emin olduktan sonra backlink almayı deneyebilisin.

adreni adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende yardımınızı bekliyorum sitem 2. olduğu kelimede 112. sıraya geriledi ve ilk sayfada olduğu kelimelerin tamamında kayboldu http://www.siteadı.com arattığımda ilk iki site benimdi şimdi teke düştü ve hit %80 azaldı çalıntı içerik yok bir tane bile reklam almadım sadece kimse yokmunun banneri var. info silinmedi ama index sayısı hergün azalıyor. yardımlarınızı bekliyorum...
Siteniz cezaya girme yolunda olabilir. Domaini verirseniz tam sonuç söyleyebilirim.

itunit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herşey için Teşekürler: bilgileriniz bizden esirgemeyen herkese teşekürler.

Şimdi benim öğrenmek istediğim şu. Sitemiz alışveriş sitesi Dmozda kayıtlı. 3dsecure kullanıyoruz. ssl sertifikamız var. google adwors reklam verdik.
sitemizin infosu var, İndexlenmede bir sorun yok.

ama görüntü sistemleri die arattığımda 4. 5. sayfada çıkıyor. ,

Domain : goruntusistemleri.com
Sertifikalarınız şuan için artı gereksinimdir + extraya girer. Eğer "görüntü sistemleri" kelimesine backlink yapmadıysanız ilk sıralarda çıkmayıda beklemeyiniz.

Saygılar.