Adwords hesabını ilk açışımda 14 TL'lik ücreti ödedim ve kupon girişi yaptım ancak reklamlarım yayınlanmayınca adwords ekibine mail attım ve sorunun araştırılacağı yönünde bir mail aldım.Daha sonra hesabımda Faturalandırma Tercihleri kısmında kırmızı bir uyarı ile ;

Reklamlarınız şu anda çalışıyor; ancak birincil ödeme bilgilerinizi güncellemenizi istiyoruz.Bu, faturalama sistemimizin gelecekte birincil ödeme yönteminizle ödemelerinizi almayı denemesini sağlayacak ve reklamlarınızın kesintisiz olarak yayınlanmasına yardımcı olacaktır. Lütfen 'kartı yeniden dene' bağlantısını tıklayın ya da işlem sorunlarından kaçınmak için bilgilerinizi tek bir kez gönderin. mesajını gördüm ve tekrar kredi kartı bilgilerimi girip kartı yeniden dene dedim ancak kredi kartı geçersiz yazdı.Daha sonrasında google'dan mail geldi ve önceden açık unuttuğum bir hesap yüzünden yani aktif iki hesabımın olması dolayısıyla ve bu hesapların her ikisinde de kupon kullanmamdan dolayı reklamların pasifleştirildiği hesabımdaki ücretin geri ödenmesini talep edebileceğim yönünde bir mail aldım.Ancak sorun şu ki kartı yeniden dene dediğimde kredi kartımdan 14 TL daha çekilmiş şuan interaktif bankacılıktan baktığımda google'a ödenmek için onay bekleyen 14 TL'lik bir tutar daha var...Eğer böyle bir işlem yaptıysanız hesaplarınızı kontrol edin derim.