Dava açmanız bişi değiştirme, "Google Reklam Politikaları" nedeni ile reklamınızın görüntülenmemesinin nedenleri zaten mesaj gönderdiğinizde size geri dönüş yapacaklardır.
Sorununuzu iletişim kurmadan çözemezsiniz. illa ben dava acıcam diyorsanız buyrun açın, sonuç alamazsınız.
Teşekkürler.
Yapmıyorlar! Adamların panelinde belli formatlarda mail var onu atıyorlar.
İşte reklamınızı görememenizden dolayı endişenizi anlıyorum. Konuyu sizin için araştırıyoruz ve sizi bilgilendireceğiz... şeklinde bir mail olay bu. Sonra ne dönen var ne de hesapla ilgili bilgilendirme. Keşke dediğiniz gibi nedenini ortaya koysalar. Eğer net bir şekilde bunu beceremeyeceklerse adamların parasını iade etsinler, değilse töhmet altındalar ve hırsızlıkla itham ediliyorlarlar. Ki bunu da hak ediyorlar. Bir tanıdığım 100 TL kredi kartından yatırdı herşey çok normalken aynı sonuç ile karşılaştı. Niyedir bu pervasızlık. Türkler yolunacak kaz mı?
Eğer kupon satanların önüne geçmek istiyorlarsa ki sanmıyorum! o halde kupon basma kardeşim. He Türklerin hesaplarında kupon kullanmasını engellemek mi istiyorsun, masum insanın parasını iade et, makinalarında mühendislerin bir düzenleme yapsın; kalifiyeler dışında hiçbir hesapta kupon girilmesine müsaade etme. Kaldı ki adam parasını yatırıp içine kupon girmeden dahi hesap bu şekilde patlatılıyor!!! İki şık var ya bu işten vazgeçecek veya kupon olayını basmayarak tamamen kupon olayını bitirecek. Hem kupon basıp ve hemde hesapları banlamanın alemi yok... O arkadaş için üzüldüğüm için içimden geçenleri yazma ihtiyacı hissetim, özür dilerim başınızı ağrıttım