Challenge adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
teşekkürler
Ben teşekkür ederim.

salvo_wm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
teşekkürler yararlı bilgi
Ben teşekkür ederim.

Flax adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sitem sandbox'ta değil, içeriklerde özgün ve tüm içerikleri kendim yorumladım fakat nedense aramalarda sitemi artık bulamıyorum. Tavsiyeniz var mı ?

Site : Yusuf Güney
Sandboxta değil ama sorun yaşıyorsunuz. Hosting ile ilgili problemleriniz oldumu? Uzun süre kapalı kaldımı siteniz.

Cenk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir farklı yöntem;

Siteyi silin, wp yükleyin hergün özgün yazılar ekleyin ve 1-2 adet kaliteli siteden link alın ve 2-3 hafta sonra google'a değerlendirme isteği yollayın.

(kesinlikle olmasa bile denen ve sonuca varılabilen bir yöntemdir)
Evet kısa yoldan çözüme ulaşmamıza faydası olur.

Gizliilimler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalıntı çerikten değil de pop-up reklamlardan da sandbox'a düşme ihtimalimiz var mı? 11k'yken şimdi 7-8klerde sürünüyor...
Buna kesinlikle katılmıyorum. Böyle birşey yok, bunun sebebi tamamen fizikseldir

Hemen kısaca açıklamasını yapayım.

Google' da "güzel videolar" yazdın ve arattın, ilk sıradaki a.com sitesine tıkladın girdin ve site resmen bir reklam çukuru. Açılan popuplar, Gereksiz splashlar. Ne yaparsın? Hemen çıkarsın o siteden ve bir alt sıradaki b.com sitesini denersin. Google buna bakar ilk siteye girdi ve 2 saniyede geri çıktı diğer bir siteye baktı, diğer baktığı sitede 10 dakika durdu. İşte diğer baktığı site kazandı

Google ın mantığı, site ziyaretçiyi memnun ediyorsa, uzun süre ağırlıyorsa o siteyi sıralamalarda üst sırada çıkartır. Ama siteye giren geri çıkıyorsa o siteyi filtreye alır. Bu mantık, algoritma gayet açık ortada.

Hiçkimsede çıkıpta buna itiraz edemez çünkü Google sandığınız kadar aptal değil