geçen ay acil ihtiyacım sebebiyle erken ödeme aldım, sorun yaşıyacağınızı sanmıyorum açıkçası, msn kullanmanızı yada sitedeki telefon numarasını aramanızı tavsiye ederim. ödemelerinde sorun olanlara msn den yardımcı oluyor.
Önerin için teşekkür ederim arkadaşım. Ancak benim buradaki amacım farklı. Bu iş böyle msn e gel ödemeni iste ödemen yapılsın ile yapılmamalı.
30 TL beni zengin etmez. Medea'yı da fakirleştirmez. Ama işin düzgün yapılması gerekir.
Ben belki kodları koyup 3-4 ay hiç bakmayacağım. Ödemem gelmeyecek mi o zaman? Böyle bi durum reklam sektöründe yok. Bu işi layıkıyla yapmalı. Arkadaş banlı olduğu için genel konularda yazıyorum cevap hakkı doğmasın.
Msn e gelip ödememi
istemeyeceğim. Eğer hakkım olan ödememi yapmak isterse sisteminde hesap numaram kayıtlı mailimi de biliyor. Oradan bakarak
yapabilir.
Ayrıca şu anda medeareklam ile
çalışmama sebebim de bu ödeme durumu. Yoksa piyasadaki en yüksek rakam kendisinde neden çalışmayayım.
Daha fazla yazarak Medea'ya cevap hakkı verdirmek istemiyorum(banlı olduğundan dolayı yazamaması nedeniye yanlış anlaşılmasın)
Ama yukarıda yazdıklarım da herhangi bir cevap hakkı doğurmuyor bence.
Kolay gelsin
İyi Çalışmalar.