Aslında senin hatan şu : *********** diye hakkında şikayet açılan ve forumca nisptene sevilmiyor denebilecek bir kişi hakkında hayranlık konusu açmışsın.
Forumda *********** damgası yemiş biri hakkında bu tip bir konu açmışsan elbet de bu tip yorumlar gelecektir.
Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz.
Gereksiz mesajlar atmıyorum yazmışsın ama emin ol bu konuya giren ve bahsettiğin kişiyi tanıyanlar bu konuya da gereksiz gözü ile bakıyor.
Bence adı dolandırıcıya çıkmış birinin savunuculuğu ya da adı her ne ise ondan vazgeç en azından sen olsun yanma

Bu mesajımda hiçbir kötü niyetim yok.Görünüyor ortada herşey.sen seviyorsun ama bak işte sözü edilen şahıs burada hiç de popüler değil.Onun yüzünden kötü olma forum ile.
yanlış anlaşılan konu şu. Ben hayranlık sayfası açmadım ... aytug bana da kazık attı. Ama gerçekten herkes o şöyle yaptı o böyle yaptı diyor. bana kazık attı ben gittim buldum. Konuştuk aytugla sorun bitti. ama herkes aytug şöyle aytug böyle işte asıcam kesicem falan filan diyor ama çocuğunyeri yurdu belli. İstek belde lisesi Aytuğ AKDOĞAN neden kimse bişy yapmıyor? dediğim gibi hayran sayfasının flashları için falan anlaşmıştık bana da kazık attı ama yazılarını beğeniyorum. dediğim gibi madem o kadar sorununuz var bulun dövün mahkemeye verin madem dolandırıcılık yaptı?