Öncelikle şuan Dt.Net' ten vps im olduğunu belirtmek isterim. Dun geceden beri sitelere girilmiyor. 3-4 aydır çalışıyorum bu firma ile şuan hiç memnun değilim. Yavaş olmayan performansı yüksek vps veya vds arıyorum.

Firmadan İsteklerim;
1-Vergi levhası ve Faliyetlmeliyim belgesi olmalı
2-En az 2-3 sene geçmişi olması gerekiyor yeni firmalar lütfen teklif vermesin sunucusundan emin firmalardan teklif istiyorum.
3-Asla Vps' te kesinti istemiyorum. Her zaman ulaşabilmeliyim ticket sistemi ile çalışıyor ise en geç 15 dk içinde cevap verilmesi gerekiyor. Zaten sorun çıkmadıkca ticket açılmaz. Şuan Dt' Net te 4 ayda 8 ticket acmışım ve 4 u son haftada...
4-Çok fazla firma ile çalıştım açıkcası başta verilen sözler tutulmadığı takdirde yasal işlemlere başvuracağımı belirtmek isterim.
5-Çevrem çok geniş sizin için iyi bir referans olurum ve çok müşteride sağlarım.
6-Şuan sitelerin günlük hitleri çok fazla değil ama zamanla artıcaktır 1 kaç ay sonra istediğimde ram takılabilmeli ve trafik arttırılabilmeli.

Vps - Vds Özellikleri
1-Kesinlikle 4 ten fazla bölünmüş olmamalı ve işlemci en az %20 kullanım olmalı.
2-Quad yada 2Duo farketmez.
3-1 gb ram olmalı
4-Trafik en az 250 gb
5-Hdd Min. 20 Gb olmalı.
6-Şuan plesk istiyorum neden çünkü eski panelde plesk di taşıma işlemini yapıcağınız için sorun olmasın.
7-Kesinlikle takılma istemiyorum önemle diğer özellikleride siz belirtirseniz sevinirim.