JustGo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
domaine bak , slogana bak, headera bak bide gel içeriğe bak.
Daha kötü olamazdı sanırım.
Ayrıca turkwarrior.com u açınca nasıl 10tane ddos geliyor ? Bu gizli yer altı heykır ayaklarını bir kenara bırakın, bilgisayarı açmayı , mail almayı öğrenen çocuk yaptığı 3. iş heykır olup bilgisayara girmeyi öğrenmek falan filan.sana ddos botnet cart curt herneyse bu adamlar mı atcak
arkadaşım sitemde şu anda plesk host var turkwarrior.com'da ama site açılmıyor

2.si başka yerlerdeki üyeliklerimi göstere bilirim ben hack'ı bıraktım ama düşmanlarım çok hack boş iş..

senin banlandıgını sevindim buda 3.

buda 4 açılmayan sitemin band'ı

sitemin paneli açılmıyor ip'den bile ağ zaman aşımına ugruyor açılında resim eklicem

ayrıca böyle karalama çalışmalarını umursamıyorum

içerik benim logo benim tema benim kendi çalışmam

ve google'den gelirim hitim var benim sitemdeki içerigi reklamlı olarak başka siteler kendilerine ekliyorlarsa bu benim için sevindiricidir..

örnek : http://www.trturkey.com/her-telden/d...r-01032009.htm resimlerde reklamım var

domainime güvenerek böyle bir site açtım içerik'te hack'te var şiir'de her blog'da olmayan içerik var her blog böyle degil içerik karışık

sadece video veya hack için açılmamış bir blog medya'dan hack'e haberler'den webmaster'lık'a 3g'den nano teknolojiye bunları orjinal sitelerinden takip ediyorum nana teknoloji falan sizin gibi boşlaf' atıp arkamda başkalarının okuyabilecegi ve görebilecegi işler gibi karalama çalışmaları bırakmadım bırakmam'da

sen o mesajında neler yapabilecegimi gösterecegin yerde böyle mesajlar atıyorsun emin ol [ açılmayan sitemin bandı'nı göstercem sana ] banlanmışsın inş böyle kalırsın sana karşı içimde itici his uyandı ..