www.sehidimsenolmedin.com MEB Erkek Teknik Öğretim Müdürlüğü tarafından Meslek Liseleri için düzenlenen Proje Tabanlı Beceri Yarışması'na Hizmet ve Verimlilik alanında hazırlanan bir projedir.
Projenin amacı Şehitleri ve Gazilerimizi insanlara hatırlatıp onları unutturmamak ve Şehit Ailelerine hem manevi hem maddi anlamda destek sağlamaktır.
Site şuan yapım aşamasında olmasına rağmen Şehit ve Gaziler ile ilgili resim,video,şiir,mektup vb. içerikler eklenmiştir.
Projemizi tanıtmaya daha yeni başladık. Şuanlık okulumuzda ve çevremizdeki Orta Öğretim Kurumlarında afişlerimiz hazır durmaktadır. Sizlerdende özellikle internet sitelerinde tanıtım için yardımlarınızı bekliyoruz. Maddi anlamda ise sitemize reklam vererek şehitlerimize yardım edebiliriz.
Yaptığımız görüşmeler neticesinde siteden kazanacağımız reklam gelirlerini
Şehit Aileleri Derneği'ne bağışlayacağız. Bağış ile ilgili resmi evraklar bağış yapıldaktan sonra sitede yayınlanacaktır. Bize destek verdikleri için Şehit Aileleri Derneği'ne de buradan teşekkürlerimizi borç biliriz.
Projemize Şehitlerimiz için destek vermek istiyorsanız Özel Mesaj veya laz[at]oguzhanaslan.com.tr adresinden görüşebiliriz.
Proje ile ilgili yardımlarınızı,görüşlerinizi ve eleştirilerinizi bekliyorum.