Microsoft her eve giriyor tamam ancak adamlar gelipte işletim sistemi ile entegre arama motoru yapıp önümüze koyamazlar zorla kullanacaksınız diye. Bunun adı tekelciliktir ve Microsoft firmasının halen aktif tekelcilik davaları vardır. (milyar dolar cezalar ödemiştir geçmişte)

Microsoft ile Google aynı kulvara asla girmez. Hele microsoft bunu hiç göze alamaz çünkü eğer Google işine ket vurulduğunu anladığı anda İşletim Sistemi yazmak için adımlar atmaya başlayacaktır. Belki şu an bile onları tutan sebeb firmalar arasındaki özel anlaşmalar olabilir misal Microsoft arama işine girmez, Google işletim sistemi işine giremez gibi kim bilir?

Amerika'da 95%'in üzerinde halen Yahoo kullanılmaktadır bizim için birşey ifade etmese de, bu firma Google ve Microsoft'u üst üste koyduktan sonra alabilecek kapasitedir. En azından şu an için -maddi yönden değil-

kalpsyzc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence ilerleyen zamanlar da googlenin tahti gidebilir ben böyle düşünüyorum diye sorabilirsiniz ilerleyen zamanlar da değişik arama motorları piyasaya girecek bence microsoft bu işe asılırsa bence bütün arama motorların fişini ceker gibi gelir neden diyecek olursak xp vista microsoft yazılımı sonuc da her eve giriyor ilerleyen zamanlar da ne gösterir onuda bilmiyorum ama şuanda en iyi google görünüyor türkiyenin %90 google kullanıyor ve google bütün siteleri hızlı ve güzel bir şekilde indexliyor sıralamaları düzgün yapıyor spam dolu siteleri sandbox filtresinle önlüyor yahoo da ben daha böyle bir hız göremedim bir şey aradığın zaman abuk subuk bir şeyler de cıkıyor ama bu sözlerime katılmayacak arkadaşlarımız da olacak onlara da saygıyla dinliyorum...