Makineyi 28 şubat 2008 tarihinde değiştirdik ve gri telekomla gayetde iyi anlaşıyorum. Ve önümüzdeki makienin parasıda hazır diyebilirim.Bu lafalara kulak asmıyorum çünkü geçen aynı eski makınemde sorun vardı ve 28 müşteri ve 2 toplu ıp bayım oldugunu düşünürsek yogun halde müşterim vardı. Ve 1 hafta boyunca şu makıne degişimyle uğraştık.fix li olmadığı için serrvelr pert oldu. Ve fixli haliyle kurduk.Ama herkes bizi kapandı zannetti, müşterilerim hariç. Eminmki bu fiyat yok denecek kadar az ama kaybettiğimiz yerimizi geri alabilmek için ve bu kadar ucuz fiyata denemeye değer. Bu fiyatta böle kalmaz zaten 1 haftalığına herkes denesin diye hocam anladıysanız ne mutlu bana.Sürümden kazanma gibi bir durumumda yok eskidenki boşalan yerimi ve bu kadar uygun bir fiyata daha iyi sunucularımızı tanısınlar diye yapıyorum ve şu anda 5 aydır bu oyun dünyasındayım ve çocuça bi laf olacak ama müşterilerime sorarsanız beni anlatırlar. ve 1 hafta bekldiler diye herkese 10 günü kalanlara bile 1.5 ay verildi emin olabilirsin buna. Bide not olarak şunu söleyeyim param olmadığı zamanlar asla ismimiz kirletmemk için ne yapıp edip borç bulup sunucuları kapttırmadım ve bu saatten sonrada kapattırmam.Emin olabilirsin;

Bu arada arkdaşımın yazdığı notu gördüm :
30 + 2 serverin maliyeti 30 tl değilki diyorsun
Neden 30 tl arkdaşım değil çünkü senin dolu ıp adresın var ve makineye oranlarsak 50 ıp var ve server kursan 1 ip 7-8 TL ediyor. slotunuda zaten kurlum dosyalarının içinden ayarlıyosun.soruna gerçekten şaşırdım toplu ip ile iş yapmıyorumki maliyeti 30 TL ye gelsin....