Evet belge bir bayana ait farkında iseniz Firma sahibi : Fuat & BeNSu yazıyor bu 1 ns ler guneyajans.com evet çünkü iki adet linux makinemiz mevcut
website title tag sitemiz guneyajans.com un makinesinde barınmakta ve bakın sevdamtr.net / askbaharim.com / ruyalardasin.com / bu domainlerede whois çekin iplerine ve ns lerine bakın bir şeyi iyice incelemeden direk karalamaya geçiyorsunuz çünkü buna adapta olmussunuz biri gelsede firmasını karalasam sadece kendim iş yapsam davasındasınız
Destek@iLkehosting.Com buyurun ekleyin gerekli belgeleri göstereyim size ayrıca dediğim gibi yukarıda vermiş olduğum domainlerede whois çekin ve yine inandırıcı gelmiyorsa ist civarında oturan var ise bana bu yorumları yapan arasında gelsin buyursun ben iki makinemede onunu gözü önünde login olucam

ve sizlerden rica ediyorum iyice incelemeden direk karalamaya geçmeyin

ayrıca
GuneyAjans.Com IRCD Kampanya sadece 25 TL Kampanyamız StokLarLa SınırLıdır. Index of / website title tag website title tag iLkeHosting.Com & BeNSuMSheLL.Net & iLkeBiLgisayar.Net IRCD SheLL Web Hosting Radyo wWw.iLkeBiLgiSayar.Net NoteBook Diz Üstü Laptop Pc BiLgiSayar iLke iLkebilgisayar bu domainlerede whois çekin kime ait olacağını göreceksiniz güvene gelince bizi bilen biliyor çok şükür yalanla dolanla işimiz olmadı olmazda Faaliyet belge no : 1111 baktığınızda ise ilkehosting.com adını görüceksiniz dilerseniz vergimizide upload edelim ? Necmiye karan adına olan vergi levhamızı madem o kadar güven diyorsunuz benim size sunmus olduğum güvenceleri lütfen sizlerde bana sunun

fazla konusmus olabilirim ayrıca fazla domain ismi vermiş olabilirim reklam olarak algılanmasın maksat beni karalamaya çalışan arkadaslara bi kanıttı iyi forumlar...