"kesinlikle çin malı değildir".dedi adam bana bilmem nerenin malı dedi ama telefon bana bile dayandıysa iyi kullanıcak adama hayli hayli dayanır.telefon orjinal değildir.piyasada bulunanlardan bir üst versiyon içeriğe sahiptir.
1.3mp kamera
1gb kapasite
mp3 çalabilme
kulaklık
şarj aleti yanında vereceğim.telefonu bi ara yere düşürdüm ve bozuldu.50liraya yaptırdım..
(35ytl cam + alt cam kapak)
(25ytl tuş takımı kaymıştı )
(10 ytl telefonun açılmaması sorunları)
adam 70-80 liralık masrafı 50e yaptı bana.telefonu aldım, çok güzel çok güzel diye diye millet nazar deydi ve şuan itibari ile tekrar aynı şekil gitti.fakat bu sefer tek fark, tuş takımı kaymadı.alıcak arkadaş yaptırırsa kullanabilir.telefonun arkasında ve yanlarında neredeyse çizik yoktur.telefonu 6 ay önce almıştım ve hala tam takır kullanılıyordu.
resim şuan için ekliyemiyorum.
ek bilgiler
1: sağ ve sol tarafta çizikler yoktur.kenar kasasında 3 tane ufacık çizik vardır.
2:arka tarafta ise neredeyse çizik yoktur ama ordada bi kaç tane soluk vardır.ama onlar gözükmüyor neden derseniz orda parmak izleri çok belli olduğundna 1-2 dokunsanız parmak izleriniz orayı örtüyor

ben ilk türkiyeye ilk geldiği zamanlarda almıştım 380ytl. (aksaray simitsarayının olduğu sokaktaki dükkandan).350 verdim yemin ederim adam vermedi
şimdi satıyorum 150-200liraya.(masrafları siz yapıcaksınız)
almak isteyen olursa buraya yazsın, eğer satılmassa yaptırıp, kız arkadaşıma doğum gününde hediye edeceğim...