Flash: BENQ G900 19" MONİTÖR Ptt Kargo Dahil 183 TL.....15.05.2009
Arkadaşlar Sürekli konu açıyorum. Bazıları günlük indirimler günlük stoklar olunca arkasayfalarda kalıyor. Bakıyorum benim gibi bazı arkadaşlarda sürekli konu açıyor. Ben diyorumki bu başlık o günle alakalı satışlar olsa. Yani satıcı firmaların güne özel indirimleri olsa ve başlık kirliliğinden kurtulmuş olsa dedim.
Konunun devamı için katkılarınızı bekliiyorum.Hatta grafiker arkadaşlar bununla ilgili güzel bir çalışma yapabilirler. Veya kodcu arkadaşlar buraya güzel duran bir görüntü kazandırabilirler
Ben başlangıcı kendimden yapıyorum.
Kendi ürünlerimden koyacağım. Başka firmalardan gördüğüm zaman onlarıda koyacağım. İlk mesajda günün indirimi ürünün olduğu mesaja link koyacağım. Bir nevi fihrist misali. Sanırım konu başlıkları isteyince değişmiyor. Ben böyle bir çözüm buldum.
......
Güne özel ürünler ile ilgili yorumları öğrenmek için son mesajları kontrol ediniz
......
Günün İndirimi:BENQ 19" G900 LCD MONİTÖR
Süresi: 18.05.2009
Avantajı: PTT Kargo dahil. R10 Net üyeleri üye nicklerini bildirkleri takdirde satış puanları %100 artırılacaktır. Yani %3,5 puan kazanacaklardır.
Şartlar: YOK
Fiyat: Kredi Kartı 187,00 TL, Havale ile: 183 TL
....
Satın Al: http://www.urundepom.com/default.asp?git=9&urun=237669 Ürün Konusu: SAYFA 1 MESAJ: 2 Ürünle ilgili mesajı görmek için tıklayınız