DarkProfits adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Milletin kendi forumunu yazacak kadar php bilgisi olsa sanırım public bir forum kullanmak yerine kendilerinin yaptıkları sistemleri kullanacaklardır değil mi?
Eskiden phpbb nin tekelinde olan forum sektörü git gide gelişiyor..Alternatifler çıktıça phpbb'ye olan talep azalıyor doğal olarak ta buda onları yeniliklere itiyor..Eski oturmuş sisteminden çok farklı bir sistem yarattılar yeni şeylerde böyle problem olmasıda gayet normal diye düşünüyorum.
Burada bulunuş amacım herkesin program kodlarını süper bilmesi veya bilmemesi degil. Benim söylemeye calıştıgım herkes kendi forumunu otursun yazsında degil. Yazabilcek insanlar varmı var. Konumuz o olmamasıyla birlikte konu başlığı phpbb3 de açık var . Konu böyle diye girdim. Alexis arkaşımız gereken cevabı vermiş. phpBB3 te acık varmı hem fikirmiyiz yok. O zaman uzatmayalım. Bazı modlarda olan acıklar bizi ilgilendirmez. Kuranların dikkat etmesi gereken notlar var. phpBB nin onaylamadıgı modu kullanmak zaten hele kodları bilmiyorsan tamamen saçmalık.
Not: Google un hizmeti Gmail geçen günlerde hacklendi. Mynet ayda en az bir kere hackleniyor. Biz burada milayar dolarlık bir şirketin yazdıgı oluşumların aksine, FREE (= Özgür) yazılım mantıgını seven vede bunun sonuçlarına katlanacak kitleleriz.