konuyu hortlatan benim bir alım satım işim varken mesajlarımda gördüm tamamlayım istedim.Ayrıca kimileri atlamış neden anlatıyorsun diye size birşey anlattığım yok kimileri de sorunu burdan çıkartmış zaten sevgili arkadaşım, takdir edersiniz ki; Türklerin birşeyi ne kadar sömürdüğünü talan ettiğini yığın oluştuğunu ve .me domain ile en azından Türkçe domainler arasındaki rekabetin artacağından dolayı (hadi bu tatlı rekabet dahi olsa neyse ; fırsatın anlamı kalmayacak şekilde sömürülmesinden bahsediyorum örneklerini daha önce de gördük) , bu konuyu bilenler arasında tartışmayı tercih ettim bu da benim doğrum ahlak dersi vermeye çalışacağınıza tartışmadan bir haber ergen isyan tavırlarıyla her topic'e yazdığınız cevapları okuyarak kendinizi tekrar gözlemleyin. ( Bu tamamen iyi niyetle yazılmış bir yazıdır ) Zirâ birlik ve beraberlik için kurulan bir forumda erdemlik saygı sevgi yerini her bireyi rakip olarak görüp de iğnelemeye çalışan en "iyisini ben bilirim" mantilitesi içinde özeleştiriden yoksun genç hırsların yer alması burada söz konusu.