Bak ashabımı bozma her ne kim isen.
Gelmiş Terbiyesiz terbiyesiz Özür dilerim , kusura bakmayın vs. diyeceğin yerde neyi savunmaya çalışıyorsun.Kime cahil diyorsun.
1-Sana *********** demiyorum. Kimseye %100 kanıtlayamadıktan sonra öyle bir şey demem.
2-Neyin özel mesajı.neyin doğrulatması. Sana pm yolluyorum.20 $ lazım diyorum , msn e ekle diyorum. Ardından msn e ekleyim , 20 $ mı lazım diye soruyorsun. Demek ki özel mesajı okudun. öyle msn e geliyorsun.
3-kafan almıyor mu , hacklendisen neyi özel mesaj ile doğrulatacam.
3-kendini çok akıllı mı zannediyorsun. 1 ay bile olmamış üye oluşun. Post kasarak 400 mesaj atıp , ardından 1 lira al ver yaparak itrader koymuşsun. Sonra herkes beni tanır , ben şuyum ben buyum.
4- msn adresini bile profiline koymamışsın.msn için pm at yokvs...yok özel mesaj yollayın , eklerim sizi. Sonra cart curt. hesabımın şifresi basitti , şuydu budu.
5- Eğer Sercedes nickini kullanan insana güvenseydim , 42 lira zarar edecektim.Dolandırılmış olacaktım , sanırım bu açık ve net.
o yüzden Sercedes adlı kişi ile ticaret yaparken dikkatli olun diyorum. Birisi Sercedes i hacklemiş ! olabilir , yada şifresi basit olmuş olabilir diyorum!
Bilmem anlatabildim mi ?
Arkadaşım Ben şikayetim var konusu'na zaten uyarı yaptım Neden Araştırmadan Benim Adımı karalamaya çalışıyorsun. Benim adımı kullanarak Dolandırmaya çalışan şahsiyetin yüzünden ben bunları çekmek zorundamıyım