Sercedes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Line Arkadaşım R10.Net'e Login giriş şifrem Basit'di. Hiçbirşeyin Farkında değildim. Tam'da emin değilim Biri benim adıma girip işlem yapıp yapmadığından.Moderatör arkadaşlar bakabilirmi Üyelik işlemimle değişik ip'den girilmişmi. Girilmedi ise Biri benim adımı kullanarak işlem yapıyor.

Cahilce bulduğum tek şey neden tekrar Ö.M istemiyorsunuz Arkadaşım.
Bak ashabımı bozma her ne kim isen.
Gelmiş Terbiyesiz terbiyesiz Özür dilerim , kusura bakmayın vs. diyeceğin yerde neyi savunmaya çalışıyorsun.Kime cahil diyorsun.

1-Sana *********** demiyorum. Kimseye %100 kanıtlayamadıktan sonra öyle bir şey demem.
2-Neyin özel mesajı.neyin doğrulatması. Sana pm yolluyorum.20 $ lazım diyorum , msn e ekle diyorum. Ardından msn e ekleyim , 20 $ mı lazım diye soruyorsun. Demek ki özel mesajı okudun. öyle msn e geliyorsun.

3-kafan almıyor mu , hacklendisen neyi özel mesaj ile doğrulatacam.

3-kendini çok akıllı mı zannediyorsun. 1 ay bile olmamış üye oluşun. Post kasarak 400 mesaj atıp , ardından 1 lira al ver yaparak itrader koymuşsun. Sonra herkes beni tanır , ben şuyum ben buyum.

4- msn adresini bile profiline koymamışsın.msn için pm at yokvs...yok özel mesaj yollayın , eklerim sizi. Sonra cart curt. hesabımın şifresi basitti , şuydu budu.

5- Eğer Sercedes nickini kullanan insana güvenseydim , 42 lira zarar edecektim.Dolandırılmış olacaktım , sanırım bu açık ve net.

o yüzden Sercedes adlı kişi ile ticaret yaparken dikkatli olun diyorum. Birisi Sercedes i hacklemiş ! olabilir , yada şifresi basit olmuş olabilir diyorum!

Bilmem anlatabildim mi ?