Konumu kirletme lütfen. Artık yardımda mı alamayacağız. Bunun için ***** olduğunu belirtmeme gerek mi var ?
Nasıl banlı olduğunu bildiğimi göstermişim. Yalnız ilk defa karşılaşmadığım bir yazı çıkmış ve yazıyı kopyaladım. O yazıyı daha önce görenler zaten yardımcı olacaktır. Mesaj sayıma niye taktınız onuda anlamış değilim.
Yalnız size tavsiyem olsun sizin yeterince mesaj sayınız mevcut. Lütfen post kasarak konumu kirletmeyiniz.
Yahu mesaj sayısıyla ne işim olacak, komik olmayın. Tanıyan tanıyor beni insanlık yapıp yardım edeyim dedim ukalalık yapıyorsunuz. Mesaj sayınız bu forumda ne kadar aktif olduğunuzu gösteriyor, buradan yola çıkarak açtığınız konudaki yetersiz bilgilerin tecrübesizliğinizden değil dikkatsizliğinizden kaynaklandığını belirttim. Domain daha önce index almadı demişsiniz, o halde ban yemiş olması söz konusu olamaz. Ancak archive.org'dan domainin geçmiş bilgilerine bakarak drop domain olup olmadğını anlayabilirsiniz.
isin gucun yok mu senin? Baksana dalgana. Durduk yere adama satasan sensin, ukalalik yapan da sensin, forumda senin gibiler cok oldugu icin sinirimden yazdim, ister gucen ister alin ister rapor et. pc basinda isiniz gucunuz yok millete catacak yer ariyorsunuz!
@ Darkprince:
Benim de ayni sorunum var kardesim eger ogrenirsen bana da haber ver lutfen.
Kolay gelsin
Algı yollarınızda bir bozukluk olduğu açık. Yeterince meşgul biriyim ancak tecrübe ve bilgilerimi insanlarla paylaşacak vakit bulduğumda çekinmeden yardımcı oluyorum. Asıl forumda sizin gibiler çok olduğu için kısıtlı sayıda insana yardımcı oluyorum. Hadsizlik-densizlik yapmayın işinize bakın.