"Olgun insan güzel söz söyleyen değil, söylediğini yapan ve yapabileceklerini söyleyen adamdır."
Olayda kişilerle bir muhabbetim olmamakla birlikte, forumda bu kişinin şikayet konularına devamlı şahit oluyorum. Zamanında onca kişiyi mağdur durumda bırakıp, sonra yeni bir domain ile hiç bir şey olmamış gibi devam etmesi ve insanlarında hiç bir şey olmamış gibi hala ticaret yapmasını yadırgamıştım. (Tabi kimin kiminle neden ticaret yaptığını sorgulamak bana düşmez.)
Anlamıyorum ben bu insanları. Bu kriz ortamında piyasadan bir iş almışsın niye zamanında işini kaliteli olarak teslim etmezsin. Her seferinde yeni bahaneler uydurmak zorunda kalmak kadar kötü bişey olabilir mi? İnsanın kendisini kandırması yapabileceği en kolay iştir. Çünkü kim neye inanmak istiyorsa kendisini ona inandırır ve yalan da olsa artık onun doğru olduğunu benimser.
Sonuç olarak herkes işini yapsa, zamanında teslim etse, her işi kendi işiymiş gibi kaliteli yapsa ne kadar güzel olurdu ama o zamanda iyi ile kötüyü ayırt edemezdik.
Mağdur olan arkadaşa Allah Sabır Versin. Ücreti ödeyip, işi zamanında teslim alamayıp, sözlerin tutulmadığını görüp, ortaklarından biriyle ayrılıp maddi zarara uğraması ve muhattab olduğu kişiye ulaşmakta sıkıntı yaşaması çok sinir bozucu bir olay.
Şimdi olacak senaryoda belli aslında. Aradan zaman geçer, sözünü tutmayan insan buraya gelip birde onu eleştirenlere laf eder, öyle oldu böyle oldu diye kem küm edilir ve bahaneler bulunur, sonra biz insanoğlu çok çabuk unuttuğumuz için herşeyi bunu yine unutur. 1,2 ay sonra yine aynı tarz konular açılır. Bu iş böyle devam eder. Zira can çıkar ama huy çıkmaz...
Olgun insan güzel söz söyleyen değil, söylediğini yapan ve yapabileceklerini söyleyen adamdır."
Bu Sözü Cok Kullanırdım... Haklısın Bakalım Hocam Ne olacak Bilmiyorum Arkadaşla En Son Pazartesi Konustuk Birkaç Birşey Söyledi Bugun Tekrar Ulaşmaya Calışacağız...
Bakalım Ne olacak Onuda Bilmiyoruz Ayrıca Yorumunuza Tamamen Katılıyorum...