Bu adamlara ulaşabilen var mı ki ? EPP 'yi ben de aldım zamanında hepsini bir yere not etmiştim ancak domain register adreslerini , mail bilgilerini düzenleyemediğimiz için bazılarının transferi de mümkün olmuyor ! Çünkü domain transfer onay kodu kayıtlı maile geliyor... Bir çok domainin register maili kendi özel mailleri olduğundan onay onlara gidiyor ve doğal olarak onay da vermiyorlar !!!

Bildiğim tek şey var !!! bunlar gibi tutarsız, istikrarsız, düzensiz ve ilgisiz adamların iş yapmamaları gerektiği konusundadır !!! Tüm domainlerimi sırası geldiği zaman transfer edecektim ancak onu da beklemeyeceğim hemen çekeceğim hepsini !!! Yazıklar olsun tescilet.net sana yazıklar olsun......

Şu anda bir tane resmi sitenin domaini 16 gündür parası ödendiği halde hala daha park halinde ve abuk subuk reklamlarla yayın yapıyorlar.....

fast adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba,

abi transfer edemiyoruzki, şuan domain elimde. whois sorgularında kayıtlı olan mail adreside kendi mail adresim. Fakat bu tescilet.neti paneli bozulmuş. EPP numarası alamadığım için transfer edemiyorum domaini. Sen nasıl eep numarasını alabildin bunlardan?