googlede kayboldum,Sandbox Düşmüş olabilirmiyim

Öncelikler slm düşmez kalkmaz bir Allahtırherkese yardıma koşuyorum, Şimdide benim Yardıma İhtiyacım var

Öncelikle Söyle Anlatayım 2 Gün Öncesine kadar forumum tam tavan yapmış,Gun gectikçe online sayım artıyor uye sayım artıyorduhatta 2 gun önceki en son gunluk uye sayım 48 olmuştuBunun nedenide googlede arattığım her konu başlığımda(yani coğunda) İlk sırada en azından ilk sayfada forumumu göruyordumburaya kadar her sey normal

Soruna gelincek,dun ve bu gun forumumda aniden bir düşüş olduki dun 3 uye bu gun 0 uye online sayısı 70 lerden 10 lara düştü

bende bir araştırdım ki o ilk sayfada hatta ilk sırada cıktığım konu başlıklarında beizim site ilk sayfada değil 10 sayfada bile cıkmıyor

benden konu alıp kendi sitesine acan hemde free site aynı başlığı arattığımda o arkadaşın sitesi ilk sayfada bizimki ilk sayfada da yok başka sayfalarda da

Siteiteadicom diye arattığımda 2 gun öncede 17600 url vardı su anda 17600 url var bu görünüyor

ayrıca bazı başlıklarımda sitem googlede görünüyorama çoğu başlıkta daha önce ilk sayfada cıktığı başlıklarda şimdi hiç yok

bu arada sitem 2,5 aylık felangoolede bukadar ani dalgalanma olurmu

sandbox mı düştükbunu nasıl çözeriz ne yapmalıyız nasıl anlarız ustadların yardımına ihtiyacım var her sey için teşekkürler