Konuyu iyice tartışmaya çekmeyin!!
Konu Tarihi : 01-02-2009, 20:58:30
Aradan neredeyse 1 ay geçti hala konuyu canlandırın.
Sonuç; uygun bir vakitte randevu alınıp gidilcek.Kimse demediki elimizi kolumuzu sallayarak giricez! Danışalım dedik bakalım ne diyecekler ama hata ettik! Lütfen eski konuyuda(boş yere mesajlar yazarak) artırmayalım.
Alıntı
36-)Forumda bir kullanıcının aynı konu altında gereksiz yere post kasması , ard arda 2 den fazla mesaj yazması yasaktır.Bunun yanında kullanıcılar açtıkları konulara belirli gün aralıklarıyla kimse mesaj yazmadığı halde konu günceldir türünde sürekli gereksiz flood yapmalarıda bu kural kapsamındadır.Ve bu kural dahilinde kurala uymayan kullanıcılar 3 gün süreyle forumdan uzaklaştırılacaktır.

Alıntı
22-) Kişilerle olan, kişisel sorunlardan dolayı, kullanıcının herhangi bir mesajına -rep veren kullanıcılar, minimum 3 gün olmak üzere forumdan uzaklaştırılırlar.
Bilmem anladınmı en üstümdeki mesaj yazan şahıs.. Yukarıdaki şahıs'a söylüyorum.Bana -rep verdiğin için banlanabilirdin.Çünki kişisel olan(o bana -rep verdi,bende ona verdim) diye bir kaide yoktur.Anladınmı sen bunu kişisele bağlayarak verdi ve PM'lerindede belirttin! genede itiraz ediyorsan daha sana yok cevap felan