denizidb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
* %99.8 süreklilik garantisi
* Trafik İstatistikleri ( MRTG Raporları )
* Gelişmiş Firewall hizmeti
* Uzaktan Reboot Atabilme
* linux Centos,direct admin ,
* Managed Destek (Ticket İle)
yazmayım diyorum ama şunu yazamıyorsunuz benden kopyalayıp satış yapıyorsunuz.Konunuz çok karışık dönüp bakmıyorsunuz.Onları geçtim şimdi sorulara geliyorum)))

1-) ''Çok yüksek bant genişliği ile maksimum hızda erişim''
demişsiniz yüksek bant genişliği hız demek mi benim 50gb trafikli müşterimde aynı hızda 1tb de?

2-) Ücretsiz firewall desteğiniz nedir? Ne kadar pakete akadar saldırı durdurabilirsiniz?

3-) Veri merkezi neresi?

4-)
Alıntı
Sunucu konfigürasyonunu istenildiği kadar genişletebilme
demişsiniz ben 1tb ram istiyorum 1tb ram kadar genişletebilirmisiniz? Bu sunucuda olucak ama?

5-) 7/24 desteği nerden sağlıyorsunuz?

6-) Fiyatlara KDV dahil mi? Çünkü geçenlerde konuda kdv dahil yazıp firma olduğunuzu idda edip taşındığınız için vergi nonuzu vermiyordunuz ben bir alaka kuramayıp devletten vergi kaçırdığınızı düşünmüştüm ve düşünüyorum, ta ki bana bu sene ödenen vergi bilgilerini verene kadar ayrıca 5-6 fatura koyarsanız oda inandırıcı olur.Ancak; hala belirtiyorum adres değişikliği ile vergi nosunun gizlendiğini ilk sizde duydum gördüm bize ilkleri yaşatıyorsunuz

7-) Faliyet belgeniz var mı?

8-) Backup desteği ilkkez duydum nedir?

9-) Hangi sistem ile sunucuları bölüyorsunuz?

10-)
Alıntı
Trafik İstatistikleri ( MRTG Raporları )
demişsiniz bu verileri nereden alıyorsunuz? mikrotik, router vs vs (vmware kullanıyorsanız) ve grafikler cacti benzeri bi yerden mi?

11-)
Alıntı
Uzaktan Reboot Atabilme
Uzaktan reboot paneli sizin mi yoksa hazır mı?

Bunları cevaplarsanız müşteriler daha bilinçli alışveriş yapar diye düşünüyorum...