Merhaba arkadaşlar. Sanırım benim firefox ta bi sorun var arama yapamadım coredeluxe hakkında önce açılmış konu varsa göremediğim için bir konu açmak istedim...

2 sene boyunca aynı firmadan reseller hizmeti alırken artık sitem gelişince ufak bir vps kiralamayı düşündüm. Çok mağdur olduğum ve bu işlerden anlamadığım zamanlar bir çok firma tarafından kandırılarak sinir krizleri yaşayarak bir sitemi ayakta tutmaya çalışırken coredeluxe (Gökhan) ile tanıştım. Sana yardımcı olurum. Sorun değil hiç bir şey dedi.. Ve tam Coredeluxe ü bulmuşken işten çıkmam gerekti . ve maddi sorunlarım vardır. 5-6 ay boyunca tek kuruş almadan hertürlü hizmeti verdi ve asla parayı sorun etmedi. halada 6 aylık ücret borcum vardır kendisine.. 6 ay artık tek kuruş veremeyince ayıp oluyor diyerek borcumu öderim diyerek vps mi kapattırdım. sitem aylardır kapalı kaldı. Maddi durumumu düzeltince yüzüm olmadığı için Gökhan a gidemedim ve vps aradım. bir çok yerle görüştüm. ve herkesede Gökhandan hizmet aldığımı ama bazı sorunlardan dolayı ayrıldığımı söyledim. ucuz hizmet veren bi yerden vps aldım ve 2 ay olmadı sunucu değiştiriyoruz dediler. tamam dedim. 2 gün oldu sitem açılmadı. Sunucu değiştirdik yedeklerinizi taşıyın diyerek bana hesap verdiler. sunucu değişiminde kendi yedeğimi taşıyacağımı bilemiyordum
Herneyse uzatmaya gerek yok sanırım. Tekrar Gökhanla konuşarak yeniden Gökhandan hizmet almaya başladım. 6 ay ücretsiz sitemi barındırdı vps hesapı verdi bana en ufak sorun yaşamadım.. Tekrar kendisinden hizmet almaktan memnunum ve kendisine teşekür ederim. başarılar diliyorum..

Ve herkesede tavsiye ediyorum kendisini.. Müşteri ile arasına parayı sokmayan. işini severek yapan ve iyi yapan bir kaç kişiden biri bana göre..