Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Bahsettiğim gibi Söz konusu arkadaşlar yorumlarını yapmışlar;Boşu boşuna bir anda onları savunmaya geçen mekanizma görevindeki üye profillerine gerek olmadığını bir kere daha anlamış bulunmaktayız.
Gelelim Söz konusu hack işlemlerine,Web dünyasının ilk olarak karanlık kısmını öğrenmek sizlere gerçekten çok pozitif getirileri olacaktır.İlk olarak kendi sisteminize bir saldırgan gözü ile bakabileceksiniz ve güvenlik açıklarınıza kısa sürede ulaşacak ya da normalden daha sağlam script yazabilecek ve de sunucu optimize edebileceksiniz.Bu konuda aynı fikire sahibiz.
Gel gelelim ki Söz konusu hack işlemine ; download kısmına trojan koysaydım,r10 domainini geri vermeseydik vs,söz konusu işlemleri yapmak etik olmadığı gibi lanse edildiği kadar da zor işlemler değildir(Sizde biliyorsunuz).Artık domain firmaları neremden açık vereyim diye yarışır olmuş(söz meclis den disari,ican,register,domainname vsden bahsediyorum)insanların güvenecek domain firmaları kalmamış.Her ne olursa olsun bilginizi ve tecrübenizi tebrik ediyorum fakat Türkiyeyi önemli dalda temsil eden bir siteye zarar verip bundan övünmek bence yanlış.Ben sizin düşünce ve yazdıklarınıza saygı duyuyorum fakat bana göre eksik kısımları burası.