Öncelikle ben REALWOLKER (üyelik benim deildir Radmin banlamasın die bundan yazdım :P )

madworm zaten herşeyi açıklamış

burda salakca yorum yapan 3 salak benim sunucumda host ediliyor o 3 kişiye gerçekden acıyorum bana msn de server konusunda 1 numarasın deipde burda realwolker hakkında salakça yorum yapan şahıslar... (hea realwolker nickini bilmiyor orası ayrı)

Biz bu işe hackle başladık Sonradan programlama dillerine başladık... Bazı arkadaşlar c ye agu derken biz birşeylerin peşindeydik ama tr de hack yapıpda aç kalan kim var ?
starhack.org dagıldı bir kaçı guvenlik firmalarında bir kaçı script yazıyor. bir kaçı dükkanını açdı
Şuanda çogunun serverı var (benim gibi ) ama emin olun bu kişier siizn gibi orda burda yorum yazmaya zaman harcamadı en azından boş yorum yazmadı birisi demiş serverda birisi demiş yok şurda birisi demiş yok burda

Şunları hiç düşünmüyormusunuz ? ben oraya girip index atmayıpda downoad bölümüne trojen koysaydım ?
veya farklı şeyler...
neyse siz bilir kişisinizya biliyonuz her şeyi

Siz sadece şunu yaparsınız başkasının scriptinin altına powered by ezikyorumcu...

10 dakikamıda sizin için boşa harcadım ya yazık bana..

Siz gidin kumdan kale yapım biz sanalda artık bir markayız hepimiz iyi yerlerdeyiz hepimiz şu kriz ortamından aylık kazancı çok iyi olan insanlarız..

Çocugum olunca onada hack yap diecegim bizim bu kadar bilgimiz ve paramız bu hack mantıkları saasinde oldu..