bildirgec adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oldkral eskiden SHT idi orda arkadaşlarım yazanların hepsini tanıyordum bir aralar oralarda bende vardım. heLaL olsun bence.fifayıda hackleyen SHT idi Symantec'ide...
SHT yi ben kurmuştum arkadaşlar 2004 yılında ve şimdi kapandı.Rw ise bu sitede webmasterin diyen kişilerin % 90 ından daha bilgilidir eminim.

BaTTy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yok yanlıs anlasılma olmasın SHT şmdi starhackz.com hala devam ediyolar. Oldkral Team, StarHack.OrG da yoneticilik yapmıs olarak actık siteyi, amacımız Hack değil ozamanlar ortamımız cok makara samataydı cok güzel ortamımız vardı eski SHT Yöneticileri olarak tekrar o Tayfa toplanmak
SHT starhack.org dur.Starhackz.com Kolpa bir sitedir ve *************** Sahibi Ressamın sitesidi Kolpa sht starhackz.com

Geçmişi hacke dayanan kişiler sanal ortamda her zaman daha başarılı daha fazla kazanan kişilerdir.Bu sitede en çok parayı kazanan kişilerin hep geçmişi mutlaka hacke dayanır.Benim geçmişim hack den gelmektedir mesala.Çok iyi php bilgisine sahibim bu bilgi bana hep hack sayesinde gelmiştir.Bir sistemin kodlamasını bilmeden o sistemi hackleyemezsiniz dimi wp-turkiyeyi hackleyen arkadaşda inanın 3-4 tane yazılım dili bilmektedir.Ve emin olun iyi paralarda kazanıyor.Adamın arkasından lamer filan yazmayın bence Nede olsa eski sht li adam kızarsa kötü olur. Radmin iyi bilir r10.net domainin ne oldugunu Ben uyardıgım için domaini kurtarmıştı