öncelikle ödemeleriniz yapılacak ancak almış olduğumuz yeni kararlar bu forumda bazı kişileri ilgilendirmeyecek artık,
bazı kişilerin hesaplarını ödemelerini sıfırladıktan sonra kapatacağız, bize bizim yanımızda olacak kişiler lazım, karşımızda olacaklar değil,
ödemelerden sonra küçük bir temizlik yapılması düşünülmekte özellikle bu forumda bazı kişileri kesinlikle ve kesinlikle bizim iş ortağımız olarak görmek istemiyoruz,
bu sizin içinde geçerli lütfen ödemenizi aldıktan sonra sizde bizimle çalışmayın artık,
saygılarımla,
Lol Ölüyodum koçtek ( KOÇ Gibi Firma ) le çalışmak için 1 hafta yayınladım reklamlarınızı
SİSTEM İÇİNE VERDİ bi daha kullanmadım yarısını yediniz zaten sistem çöktü yedek açtınız tam bi
REZİLLİK tüm tıklar gitti . Hem ödeme yapmayın defalarca ödeme tarihini değiştirin bi de üste çıkın . Bu işi bırakırım yinede bir daha sizinle çalışmam
sizinle çalışmak için sizin gibi olmak lazım ödeme yapmıyorsunuz 15 ine kadar bitecek 16. sında başlanacak 20. sinde başlanacak Yok Perşembeye kadar ödenecek gibi şeyler söylüyorsunuz . Sizinle çalışıyorsak bizimde çalıştığımız insanlara böyle
YALANLAR söylememiz lazım ...