aslında arkadaslar soylemek istedıgim Toplumun insanların işine yarayan Atılım olabilecek bir kod mu yazmışlar E hacker olduğunu söylüyor ya? Stallman da bir hacker? Linus ta bir hacker? Bill Gates te bir hacker? Eeee madem o da bir hacker ne üretmiş? Tavla oyununda puan kapabiliyo diye mi yoksa bazı siteleri saçma sapan amaçlarla kapatıyor diye mi hacker
Bir de utanmadan sunu soyluyolar ben her zaman vatanım için çalışıyorum diyor ya Ne iş yapıyosun ki Maden hayırlı olmak istiyosun sen de al bi proje pardus için geliştir O zaman vatanına hayırlı olursun Yaz bi program da biz de kullanalım Madem internet sitelerinden anlıyosunuz otur bi türk içerik yöneticisi yap kullanalım Hem güvenlikten çok anlıyormuşsunuz ya güvenli yaparsın da biz rahat uyuruz bari...ıkı iss hack yapan hack sitesi acıyor ınanki varya hackerlik sevdası ıcınde dolasan bır cok ınsan var sanal alemde her gun yeni bir hack siteleri miror haber siteleri aciliyor fark ettinizmi bılmıyorum her acilan hack siteleri index yıyor işde ornek arkadaslar yani acemelik ve guvenlık konusunda bılgı yetersizligi olan bır cok arkadassımız var..Bi Hacker sevdasıdır dolanıyo piyasada Ben hekırım sen hekır diyilsin o lamer öbürü bilmemne Aşın bunları yaf Aslolan Paylaşım Şassen taktir ediceğim adam Araştıran Geliştiren Paylaşan megalomanyasına yenilmeyen aklı selim adamlardir..Yani herşeyin bokunu çıkarttığı gibi bu Heykırlığında bokunu çıkarttı ya canım memleketim Gayrı ne desem boş:=) Kalın sağlıcakla.