sdemirkeser adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
nasıl yaptığına ne yaptığına göre değişir.

en basitinden benim hakkında yardım gibi sayfalarımı yani sayfa yönetimi adı altında oluşturduğum modülü 1 haftada kodlayacak adamın elinden öperim

çok basit düşünüyorsunuz. kod var kod var. aralarında dağlar kadar fark var. sonuçta herkes kendi fiyatını söylüyor. işine gelen 1 kere yaptirir. işine gelmeyende 10 kere yaptirip daglar kadar para öder
hocam haklısınız kod var kod var ama örnek verdigi sitei asp - asp.net ile 4 gunde yazılır bi programlamada şu var kodla hikaye kulanmak yerim cpu fazla kulanmayacak kodlar kulanırım enınde sonunda scrıpt ve 80 milyon connection almayacak ve kod var kod var dıye örnek verdigin.

Alıntı
en basitinden benim hakkında yardım gibi sayfalarımı yani sayfa yönetimi adı altında oluşturduğum modülü 1 haftada kodlayacak adamın elinden öperim
Hocam bu sözünüz hakkında şunu söyleyim delinin deliside var hocam kendini profesional diyorsan kendın de daha iyileride vardı onu unutma
+ burada kimse ufak düşürmek degil ve arkadaşın konusunda bunlar tarışmalayalım [ agızı olan konuşmasın sıfr laf olsun torba dolsun dıye konusmayalım]

iyi günler saygılarımla