Allah aşkına düşürmeyin bu piyasayı bu kadar biraz tok satıcı olun.80 den 100 den bahsediliyor saçımı başımı yoluyorum. .com bir domain 15 tl bir yıllık adam gibi host nereden baksan 50 tl ( 50 -100 mb) ettimi sana 65 tl ee neede senin emeğin.boşverin kolay kurlmasını boşverin tek tık olayını bu adam yıl boyunca seni dakıka başı aramayacakmı en ufak bir kesintide başına çökmeyecekmi allahın günü arayıp abuk sabuk konular ile mesaini çalmayacakmı.Düşünün bunları kendi emeğinizi alın terinizi yere düşürmeyin.
İki sene evvel tek bir siteye title ve meta tag girmek içi 1000 tl aldığımı bilirim.Pahalı demeyin bunu yaparsanız kaliteli adam olursunuz işin devamı gelir sürekli müşteriye gittiğinizde sekreter felanca bey gelmiş der kahvenz istemeden ayağınıza gelir sözünüz dinlenir. Yok 50 den iş yaparsanız
internetçi çocuk olarak kalır adınız.
Orjinal nokia n95 alırsınız bir dünya para verirsiniz ama gözünüz gibi bakarsınız.Gidip çin malını alırsınız 100 tl ye eve geldinmi atarsınız koltuğun üzerine

işin sırrı burada pahalı olan değerlidir.
Yaptığınız iş uzmanlık isteyen bir iş.Yoldan geçenin yapamayacağı bir iş.Arayın profosyonel çalışan bir firmayı fiyat alın müşterinizin istekleri doğrultusunda bakın ne fiyat çekecekler size.
E-ticaret sistemini kullandığım firmaya mail atıp onlara yönlendirdiğim ftp şifremiz bile olamayan cpanelini görmemize izin verilmeyen kendi şirket domainimiz için sub domain açıp şuraya yönlendirin diyorum adam benden 100 tl istiyor.Tek yapacağı bir subdomain açıp yönlendirmek sizin deyiminiz ile tek tık ama fatura belli 100 tl.Ders alın bunlardan ve rica ediyorum piyasayı öldürmeyin.