Kendisine hacker diyen insanların genelde 20 yaş altında olduğunu biliyorum, özgüvenleri malesef yok, zaten konuşmayıda bilmiyorlarki doğru dürüst bir uyarı maili atsınlar, büyük ihtimalle attık dedikleri mail tehditvari bir şeydir..

İşin iyi yönü ne, bu sayede sunucuda veya wp de açık varsa kapatma fırsatımız olacaktır, benimde bir çok sitem hacklendi, hiçte onurum zedelenmedi, ama wp-tr kurumsal bir site....

Bu adamlarda ahlakmı arıyorsunuz arkadaşlar, hacker adam hackleyipte alta mail adresini yazacak kadar aptal bir mizaca sahip değildir, bu biraz lamer yaklaşımı, bilinç altındaki egonun göz önüne çıkması sadece...

Bu egoyu onlarda itiraf ediyorlar, kısaca beyinsiz ve kendilerini ahlaken yeterince geliştirememiş insanlar topluluğu, ben demiyorum, "egolarımızı tatmin ediyoruz" diyerek aslında "biz olgun değiliz" diyorlar, aslında kendi içlerindeki açıkları bırakıp sitelerdeki açıkları aramaktan başka bir şey yapamayan aciz insanlar, yok 5 kodlama dili biliyor v.s., eşşeklik baki işte, hiç kitap yüklü merkep tabirini duymadınızmı?!