Öncelikle Olaylardan Haberim yok Batuhan Ekşi ile Hasan Vardırın aynı kişiler olmadığını eğer erkek olan varsa kadiköy yazıcıoğlu iş hanına gelip öğrenebilir Erkeğin kaşarlığını yapmayın forumdan ve sanal alemden çok kişi tanır beni çok kişi geldi çayımı içti çok kişiye kamera açtım Batuhanın zamanında yaptıklarını biliyorum yapmayacağım diye söz almıştım ama görüyorum ki Böyle bi işe yeniden yeltenmiş ( sizin söyledikleriniz üzerine söylüyorum bunu ona daha sormadım ) Kalpsiz Her kimsin bilmiyorum ama Biraz daha araştır derim istersen Furkan sende kalpsizin şeyiyle gerdeğe girme derim ilerde hakkında dedikodu çıkartırlar sonra Madem Erkeksiniz Kalpsiz ve Furkaned Gelin kadiköye şuanda dükkandayım bekliyorum Bu kadar emin konuşuyosunuz.

Erhan sana gelince batuhan sana yanlış yapamaz eskisini bilemem ama şu zamandan sonra imkanı yok çünkü ben seni gerçekten kardeş olarak görüyorum.

GoodMax denen arkadaş benim msn listemde zaten var ben kendisine batuhan ile görüştükten sonra eğer olay doğru ise ödemesini yapacağım emin olun.

Kalpsiz ve Furkaned denilen Şahıslar Bu kadar emin konuşuyosunuz ki ben şaşırıyor ve gülüyorum çünkü siz bu internet piyasasında yokken ben acemiler ve ceviz.net te takılıyordum ki acemilerin bir çok yetkilisi dükkanıma gelmiştir Bunları size burada ispatlamak gereği duymuyorum buyrun gelin madem Bu kadar eminsiniz görüşelim batu da gelsin yarası olan konuşssun.