Site adresi: MaviMutfak.com
Açık arttırma başlangıç fiyatı: 1 TL
Hemen Al Fiyatı: 75 TL
Açık Arttırma Bitiş Tarihi ve Saati: 25.02.2009 Saat: 21:00
Sitenin aylık getirisi: *1
Sitenin açılış tarihi: 2 sene yaklaşık olarak.
Kategori, sitenin içeriği nedir: Yemek Tarifi
Günlük hit sayısı, kaynak link: Google Analytics'e göre; Ortalama günde 70-80 kişi ziyaret etmekte.
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 2 sene yaklaşık olarak.
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Site tüm içeriği ile satılık.
Hosting dahil midir: Hayır.
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır.
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır.
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Wordpress ücretsiz.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır

*1 Reklam ve site üzerine fazla yoğunlaşmadığımdan dolayı şu anda hiç bir getirisi yok. Ancak üzerinde yoğunlaşacak arkadaşlar varsa bu konuda iyi bir iş cıkartacaklarını tahmin edebiliyorum.

Analytics Verileri: (PDF olarak kaydettim, baska şekilde verileri isterseniz o konuda da yardımcı olmaya calısırım.)

Analytics Verilerini İndir!

Bi kaç ay önceki verileride aşağıdaki linklerden görebilirsiniz..

2008 Eylül Ayı Analytics Verilerini İndir!

2008 Aralık Ayı Analytics Verilerini İndir!

Wordpress Verileri:
  • 316 Yazı
  • 3 Sayfa
  • 53 Kategori
  • 947 Etiket

Diğer;
Siteyi yaklaşık 2 sene önce kendim domainle beraber satın almıştım.
Yemek tariflerini çoğunlukla değiştirerek hepsini kendim girdim. (Değiştirmeden kastım; cümlelerdeki sözcükleri eş anlamlı sözcükler ile değiştirmek.) Google'in alıntı içerik kısmına girmemesi için...

Kendi işlerimden dolayı üzerine yoğunlaşıp iyi bir geliri tam anlamıyla edinemedim, ancak üzerine yoğunlaşacak kişilerin iyi bir iş cıkartacagına inanıyorum. Biras reklam ve backlink kasarak ziyaretçi sayısı cok kolay arttırılabilir düşüncesindeyim.

Bunun dısında, benimle alışverişinizde herhangi bir güvensizlik yaşamamanız için Telefon numaramı veriyorum:
0-505-962-4770

Msn Adresimde: esattuncer@live.com
Msnden sormak istediklerinizde de elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağım.

Saygılarımla...