Bilader burda gövde gösterisi Yapmıyoruz
Genellemek yanlış.Bu zamana kadar kaç sistemi inceleyip sahibine mail ile ulaşıp bu tip geri dönüş aldınız ( sövmek) ? Onuda geçelim hackleyen arkadaşların wp türkiye'yi uyardığınızdan haberiniz varmı ? Uzatmak istemiyorum fakat Ben Açık kimlik kullanarak Tr de Şuan 4 büyük şirket ile güvenlik dalı altında çalışmamız oldu mail üzerinden hepside saygılı geri dönüş yaptılar.Kritik noktalarda yardımlarımız ile para ile ödüllendirildik bile.Belkide sizlerin söz konusu site sahiplerine yaklaşımınızda sorun vardır ya da başka birşey.Birazda sorunları kendimizde aramak gerekir.
böyle Demişsin , Sen Böyle Bir Durumda Olsan Mail Atsan "h.sk yapte görek"
görsen Yada Bunu bir yabancı Adamlara atsan Hemen Açıklarını kapatır ve Teşekkür Ederler . İşte Aradaki Fark Bizim türk İnsanlarımızı Bunu Yapmıyor Yapmadıgı içinde Böyle indexi yiyorlar. Burada Gövde Gösterisi Yapmıyorum Sadece Ortadaki YanlışLarı sana SöyLüyorum.
Genellemek yanlış demişim orada gördünmü bak yine genelliyorsun." Bizim türk İnsanlarımızı Bunu Yapmıyor" kaç Türk yöneticiye ilettin güvenlik açıklarını kaç kişiden aldın bu kadar cevap ? Birazda sorunu kendimizde aramalıyız.Belkide konuya yaklaşma şeklimiz ya da farklı düşünmemiz olumsuz alınan cevap ta illaki siteye index atmaya sebep olamaz.Tekrar ediyorum bu index wordpress tr nin uluslararası platforumda prestij kaybına uğramasına sebep olmuştur.Bunu bir TÜRK diğer Türk Kardeşine yapıyorsa büyük kayıptır.