rsmalee adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1-Rekabetin Çok Olması Genel forumlarda rekabet cok olur ama gercekten bılgı bırıkım gerektıren forumlarda herkes paylasımcıdır ve kısa surede kendıne yer edınırsınız o rekabetten cıkıp kendı alanında ılerlersın.
2-Linkleri Gizli Tutma Kullandıgım tek eklentı olması gerekir çünkü biz çok beleşçi bir milletiz
3-Forumlar Çok Yavaş Sahibi Türk olmayan ve kaliteli bir hosting bulmak yeterli.
4-Reklam Olayı Siteme hiç reklam almadım almamda
5-İçerik Genel forum olmasın da ne olursa olsun içerik iş yapar.
6-Ziyaretçi YaşıKaliteli bir içerik olduktan sonra yaşı küçük olan bir üye bilgilendirmiş oluruz ama boş boş bölümler oldumu gerçekten ziyaretçi yaşı problem olur.
7-Masraf Çok Oluyor Lisans 160 Usd +Hosting 120 Usd bunlar benim masraflarımda daha sonra 40 usd verip lisansı güncelledim yani lisans bir kere aldıktan sonra 40 usd güncelleme 120 usd hosting parası ödedim bu para çok buyuk bır rakam degıl bunu veremeyecekler kalıtelı forumlara uye olup kendılerını yetıstırsın ılla herkes admın olacak dıye kural yok kalıtelı uye de lazım.
Son Olarak Google Bakışı
Çokta tınnnn ben işimi yapayım uyelerım begensın yeter ındex cok onemlı degıl benım ıcın zaten sıte kalıtelı olduktan sonra google ıhtıyacı olmaz bı sekılde sıten duyulur.
yorum için teşekkürler.temalarınız gerçekten güzel