webadam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba
Öncelikle güzel yorumunuz için teşekkürler.
Bu versiyon böyle ama 1 ay içinde 2. versiyon çıkıyor onda daha güzel özellikler olucak. O zamanki tepkinizi merak ediyorum
Sorularınızı okudum genel olarak sistemde bir üyelik ve bu üyeliğin aktif kullanılmasını istiyorsunuz. Böylece sitede daha çok tutabileceksiniz kullanıcıları.
Şöyle birşey yapabiliriz. Üyelik olur üye olup giriş yapınca yaptığı yorumları profil bilgilerini vs. düzenler. Ayriyeten siteye özel bir forum yaparız. O forumda cevap verir konu açar.
Diğer istekleriniz için alt yapıyı değiştirmek gerekiyor. O yüzden onları yapamayabiliriz.
Teşekkürler
Forum yeniden yazılmasa da, standart bir forum yazılımıyla entegre edilse bu daha zahmetli bir iş mi olur?

Haber sitesine üyelikle, forum üyeliği aynı üye veritabanını kullansa böyle bir şey mümkün olabilir sanırım. Ama ne maliyeti, ne de yapılabilirliği konusunda bilgim yok. Doğrusunu söylemek gerekirse haber sisteminizi şu haliyle de almayı düşünüyorum ama yeni versiyondan bahsettiğiniz için söz konusu yeni versiyonu ne zaman yayınlayacağınıza ve eski versiyonu alanların, yeni versiyona sürüm yükseltme yöntemiyle geçiş yapıp, yapamayacağına bağlı olarak karar vermek durumundayım.

İlginize teşekkür eder, maliyet konusunda da bilgi beklediğimi hatırlatmak isterim.

Saygılarımla,