Hocam kastım teşekkürler, süper paylaşım, o may good, işte adamım paylaşım budur, eline sağlık gibi post kasmak değil.
Misal bir forumdan bir şey aldınız. Onun yerine birşeyde siz koyun.Bir sorunun çözümüne yardım edin. Kurulumu anlatın veya ona benzer. amaç paylaşımı arttımak. Ben kendi forumumda suan linkleri açtım. Uyelerin yazdıklarını siliyorum. Önemli bir açıklama , tespit veya bilgi varsa kalıyor... Forum mantoğı bu olmalı. Yoksa 190 sayfalık bir teşekkür mesajı dizisi hiçde bişey kazandırmıyor paylaşımcıya..
1,5-2 yıl önce bendede forum vardı.siteyi kurdugumda herkes gibi bende büyük bi hataya düştüm.içerigi görmek için üye olmak gerekiyordu,o da yetmedi üye olduktan sonra da konuya mesaj yazıp linki ancak o şekilde görebiliyordun.1 yıl kadar durdu bu site bu şekliyle ve sonunda siteye bi baktım en az yarısı saçma sapan kelime/cümlelerle dolu.adam gelip konuya asdasdkagsd yazıyor mesela.ben bu adama kızsam bi türlü kızmasam bi türlü

adamında sıtkı sıyrılıyor yani bikaç konuyu gezdikten sonra.bu iş zorlamayla olmaz dedim sonra ve sitedeki modlarla birliktede ne kadar bu şekilde saçma mesaj varsa temizledik.ondan sonra üyelik ve mesaj yazma zorunlulugunu kaldırdım.işte ondan sonra senin söyledigine geldi biçok kişi ve sitede daha aktif olmaya başladı,bişeyler paylaşmaya başladı.beni başka forumlardan tanırmısın bilmem ama aşırı derecede forum hastasıyım yani forum kullanıcısıyım.bu şekilde zorunlu üyelik-mesaj gerektirmeyen bi site gördügümde üye olurum.rapidshare a upload ettigim dosyaları o sitelerde paylaşırım.o anki ruh halime göre ilgili konu varsa şiir,hikaye,içimden gelenleri yazarım... yani kısacası bana zorunluluk getirmezlerse onların istediginden daha fazlasını yaparım aslında.