gaza getirmek ya da itam etmek için söylemiyorum benim 4 aarkadasım var (kız arakdaslar ile 6 oluyoruz 2 bekar var neyse)

kardesiz dedik. asla ben onun sevdim dediği kızla cıkmam hele ki onun rızasını almadan asla...

sevip sevmemeyi sen berirleyemezsin ancak kalbini kime accağını belirleyebilirsin.
kız seni 2 gun soınra harcarsa
arkadaslıgın gittiğine mi yan?
Güveninin gittiğine mi yan?
KIz Gitti ona mı?
Cunki ben sahsen o grupta olim seni kız arkadasım ile tanıştırmam.KArdesim (kız) ile tanıstırmam onları da yaklastırtmam...

arkadasından onay al ondan sonra istediğinle cık...
ayrıca asla kendini bir kız karsısında sınıflandırma... o iilerden ben orta,
ekran kartımısın işlemci misin ki daha iyi daha kötüsü olsun... kim kimden daha iyi bilinmez...
cem yılmaz.. okan bayurgen bunlar cok mu yakısıklı adamlar ama kızlar hasta...
özgüven cok önemli

birde kız seni bazen onemsiyor bir adım atıyorsa adımına karsılık bazende atmıyorsa emin ol taktik bu.. daha dun dans gecesinde bir buyugum(bence yasca buyuk bir hanim) söyledi bunu.. yemeyin bu taktiki...! yakında erkek dayanısmasını içerin bir sistem/site yapmayı dusunuyorum adı "TURGOR"
biri bir erkek ile danga geçti onun canın acıttı ise turgor timleri onundan intikam alcak...
yada havalı kızlara aslında maniplasyonla yukselmiş dolar kadar değersiz olduklarını asıl degerlerine indirerek göstermekte hedefler arasında...
Grup kuyruk acısı üzerine kurulmamıstır...
vs vs..