webadam,

Bence fazla söze gerek yok. Bu forumda karşılaştığım en güzel, en kaliteli, en heyecan verici, en dikkat çekici haber yazılımı. Bir başka arkadaşın da benzer bir script satışı vardı ve o da üç aşağı, beş yukarı aynı özellikleri barındırıyordu. Onun asp olması benim açımdan bir dezavantajdı. Açıkçası ben çok beğendim ve almayı planlıyorum. Yalnız biraz sivri bir tip olduğumdan, bir iki şey sormadan edemeyeceğim.

1. Üye olan yorumcuların yorumlarını, yorumlarına verilen oyları v.s. takip edebildikleri birer kişisel sayfaları olması mümkün mü? Mesela Hürriyet, Milliyet gibi gazetelerin sitelerinde bunun örnekleri mevcut.

2. En Aktif, Haftanın En Aktifi, Ayın En Aktifi, Genel En Aktif, En Beğenilen, En Nefret Edilen, En Çok İkaz Edilen, Yasaklanan Yorumcular, En Çok Yorum Yazılan Haberler gibi değerlendirmelerin yapılması imkan dahilinde mi? Hürriyet, Milliyet, Vatan gazetelerinin sitelerinde benzer uygulama var.

3. Yorumcuların, başka yorumcuların profillerine yorum ekleme, birbirlerine mesaj yazabilmeleri sağlanabilinir mi?

4. Yazarların eski yazıları, yazıların oylanması, yazılarına yapılan yorumlar, en beğenilen, en çok eleştirilen yazıları, en çok oylanan, en çok yorumlanan yazıları, yazarın yorumlarına cevap verme olanağı eklenebilinir mi? Bunun kısmi örneği eskiden Bugün'ün sitesinde vardı ama sanırım değiştirmişler. Tab menüyle yapmışlardı, çok hoşuma gidiyordu o görüntü.

5. Bir de üyelerin (mynet örneğindeki gibi) bir menüden hem foruma, hem sitenin geneline, hem sohbet bölümüne aynı üyelikle girebilmeleri için entegrasyon sağlayabilir misiniz?

6. Bu istediğim özelliklerin biraz uçuk olduğunu biliyorum ama bana bunları asgari ne kadara sunabilirsiniz?

Sorularımı okuyup, yanıtlama zahmetinize girerseniz sanbrınız için ayrıca teşekkür ederim.

Saygılarımla,