Öncelikle r10 kullanıcılarından özür dilerim . 20-30 satırlık bir ileti demiştim 4-5 ileti demem gerekliymiş . Tüm hepsi bendede var saten + ben sizde yok bu kayıtlar demedim . Halen kafanıza göre soru ve cevaplar sunmaktasınız . konuşmaların bir çogu eksik , madem küfürler var buraya ekleyemediğin ben görmek istiyorum onları diger kullanıcılarında görme hakkı var . ben senin geri iade yapacağın paradan ümidimi kestim saten burda neden 4-5 ileti ile üste çıkmaya çalışıyorsun halen uğraşma istediğini aldın nede olsa ben o sözde olan küfürleri görmek istiyorum . Bu sabahkiler haricinde hiçbir küfür gösteremezsin bu sabahkilerde canımın 5 gündür yandıgına ibarettir . Tüm bunlar neden bana msnden söylenmiyor 5 gündür yazmalarıma ragmen peki ? Konuşmaları resim olarak neden koymuyorsun yoksa editledigin yerlermi var ?
mesela ;
ImageShack - Image Hosting :: geri1.gif
ilk günlerdede geri iade yapacagını bildirip sonrasında yok geri ödeme ben işime bakarım sunucun açılacak dedigin günlerki konuşmalar .

veya benim 5 gündür cevap beklememe rağmen cevap vermedigin iletileri.
ImageShack - Image Hosting :: aselka.gif
ben manyakmıyım ki senden geri iade yapmayacam kelimesini duyduktan sonra sana 5 gün her fırsatta yazmışım ve 5.gün sonrasında burda bu konuyu açmışım neden o anda açmamışım ?

Dediğim gibi o küfürleri görmek istiyorum .